Høyt Erfaren Søppelhenting Team

Effektiv privat søppelhenting i Oslo Vi tilbyr rask, pålitelig og miljøvennlig avfallshåndtering for husholdninger og bedrifter

Kontakt oss i dag for en rask og pålitelig søppelhenting!

  • PRIVAT : Rusk, rask, søppel, emballasje, møbler, elektronisk, PC-utstyr, oppussingsavfall, hageavfall, spesialavfall, dødsbo m.m.

Vi hjelper til med å fjerne husholdnings- eller privatavfall og samler inn alt du måtte ønske å kvitte deg med, når som helst.

Vi tilbyr bransjens beste priser og henter søpla på dagen. Vi er klare for å hente avfall raskt, rimelig og miljøvennlig.

Oslo Søppeltaxi henter store gjenstander som møbler og apparater, samt alle slags søppel og byggeavfall fra rengjøring av eiendom. Du gjør ganske enkelt en avtale. Søppeltaxi Oslo-mannskapet viser seg i tide i lastebilene våre med riktig utstyr, og du blir fri for søppelet ditt!

Vi er nøye med kildesortering ved henting av søppel og avfall. Vi leverer også arkivmateriale til forbrenning. Rydd opp i skap, på lagerrommet, under trappa, i bakgården, i arkiver og på uteareal.

Oslo Søppeltaxi rydder og fjerner all slags søppel slik at du ikke trenger å! Vi samler søppel og avfall overalt i Oslo og Viken, enten det er privat eller innenlands. Vi henter og leverer som en taxi, bare vi transporterer søppel og avfall.

Det er veldig viktig at kunden er fornøyd med jobben. Vi har kundens behov i fokus, og vårt mål er å sikre din tilfredshet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Velg en tjeneste
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 8 files.