Høyt Erfaren Søppelhenting Team for Borettslag og Sameier

Henting av søppel
Henting av søppel

Kontakt oss i dag for en rask og pålitelig søppelhenting!

Vi hjelper til med å fjerne husholdnings- eller privatavfall

Vi tilbyr bransjens beste priser og henter søpla på dagen. Vi er klare for å hente avfall raskt, rimelig og miljøvennlig.

Oslo Søppeltaxi henter store gjenstander som møbler og apparater, samt alle slags søppel og byggeavfall fra rengjøring av eiendom i borettslag og sameier. Du gjør ganske enkelt en avtale, og Søppeltaxi Oslo-mannskapet møter opp i tide med lastebilene våre og riktig utstyr. Du blir fri for søppelet ditt!

Vi er nøye med kildesortering ved henting av søppel og avfall. Vi leverer også arkivmateriale til forbrenning. Rydd opp i fellesarealer, på lagerrommet, under trappa, i bakgården, i arkiver og på uteareal.

Oslo Søppeltaxi rydder og fjerner all slags søppel slik at borettslaget eller sameiet ditt slipper å gjøre det selv! Vi samler søppel og avfall overalt i Oslo og Viken, enten det er privat eller innenlands. Vi henter og leverer som en taxi, bare vi transporterer søppel og avfall.

Det er veldig viktig at kunden er fornøyd med jobben. Vi har kundens behov i fokus, og vårt mål er å sikre din tilfredshet.

Kontakt oss i dag for en rask og pålitelig søppelhenting for ditt borettslag eller sameie!

Dugnad i Borettslaget og Sameiet: Effektive Metoder for Vårens Ryddesjau

God informasjon kan føre til bedre oppslutning

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for et vellykket oppmøte på dugnaden. Beskriv tydelig hva som skal gjøres og sørg for å:

  • Henge opp plakater der folk ferdes i nabolaget.
  • Legge ut informasjon på en Facebook-gruppe for sameiet/borettslaget dersom dere har det, og følg opp med inspirerende påminnelser frem mot dugnadsdagen.
  • Sende ut brev, e-post eller meldinger i god tid før dugnaden.
  • Inkludere informasjon om hva som skal og ikke skal kastes.
  • Opplyse om når Oslo Søppeltaxi AS kommer, hvor lenge vi blir stående, og hva deltakerne bør forberede seg på.

Bestill Våre Søppeltaxitjenester

Sørg for at alt nødvendig redskap og utstyr er tilgjengelig til rett tidspunkt. Bestill våre tjenester i god tid. Det er viktig å vite om det er lovlig og trygt å plassere søppel der den skal stå, og om vi har god tilgang til området. Oslo Søppeltaxi AS tilbyr fleksibel plassering og sørger for at alt avfall blir håndtert profesjonelt.

Farlig avfall må leveres separat

Kjemikalier, maling, spraybokser og annet farlig avfall må behandles separat. Rydd i skuffer, skap, loft og kjellere, og sørg for at farlig avfall er adskilt fra annet avfall. Som privatpersoner kan dere levere farlig avfall på kommunale avfallsmottak gratis. Sikre avfallet godt under transporten og bruk tett emballasje.

Komprimatorbil

På steder hvor det er vanskelig å komme til med containere, kan en komprimatorbil være en god løsning. Samle opp avfall på bestemte steder på forhånd, og få en komprimatorbil til å hente avfallet på avtalt tidspunkt. Dette kan også gjøres ved at komprimatorbilen kommer til stedet et par timer slik at dere kan kaste avfallet direkte i bilen.

Mest mulig kildesortering

Selv om kildesortering kan være utfordrende på store dugnader, er det viktig å følge reglene for hva som ikke skal kastes sammen med annet avfall. Sorter ut EE-avfall som batterier og lysstoffrør, og lever dette til forhandlere av slike produkter eller kommunale gjenvinningsanlegg. Mange borettslag har egne beholdere for glass, flasker og metall, som kan leveres på lokale miljøstasjoner.

Gjør dette før, under og etter dugnaden

  • Last ned informasjonsmateriell.
  • Lag en oversikt over hva som skal gjøres.
  • Send ut invitasjoner med tydelig informasjon om tid, sted og trygghetstiltak.
  • Bestill våre Søppeltaxitjenester.
  • Skap stemning med servering av kaffe og vafler.

Oppskrift på dugnadsvafler

Vafler er en viktig del av dugnaden. Den sosiale biten, inkludert vaffelservering og et par kopper kaffe, er ofte en viktig grunn til at folk stiller opp.

Kontakt Oslo Søppeltaxi AS i dag for å bestille våre tjenester og få et gratis tilbud! Vi sørger for en enkel, effektiv og miljøvennlig håndtering av avfallet under dugnaden i ditt borettslag eller sameie.

[contact-form-7 id=»7655″]