Kontorflytting Oslo

Kontorflytting i Oslo. Profersjonell bedriftsflytting på markedspris. Vi er totalleverandør, og bistår fra A til Å i flytteprosessen. Inkludert demontering, bæring, transport og flyttevask. Fornøyde kunder er viktig for oss. Klikk for å lese anmeldelser. Vi kommer gjerne på gratis befaring.

Totalleverandør ved bedrift og kontorflytting

24søppelbilen AS er totalleverandør ved kontor og bedriftsflytting. God planlegging og koordinering sørger for at flyttingen minst mulig påvirker de ansattes arbeidshverdag.

Kontorflytting i Oslo

24søppelbilen AS utfører i hovedsak bedriftsflytting Oslo og Viken. Fra Asker til Oslo sentrum og Lillestrøm og Ski. Men vi tar på oss oppdrag på hele Østlandet, og har erfaring med langdistanse flytting for private og bedrifter. Skal du flytte kontor over lengre avstander på Øst og Sørlandet kontakt oss, vi finner en løsning.

Profesjonell bedriftsflytting

Å flytte kontor er utfordrende. Det er mange ting som må tas med i betraktningen. Møbler, datamaskiner og kontorrekvisita skal flyttes. Avtaler må avsluttes og fornyes. Gjenstander må kastes og kjøpes, og kontoret må vaskes ut.

God planlegging er viktig.

Nøkkelen til suksess med kontorflytting er god planlegging. Vårt erfarne flyttepersonell setter oss ned med dere i forkant, og planlegger prosessen grundig. Noe av det viktigste er å sørge for at flytteprosessen, griper så lite inn i driften og de ansattes hverdag som mulig.  Derfor er vi opptatt av å gjøre flytteprosessen så rask og effektiv som mulig, og utfører gjerne jobben på kveld og i helger.

Vi er en totalleverandør.

24søppelbilen er totalleverandør av flyttetjenester for bedrifter. Det inkludrerer:

 • Planlegging/organisering
 • Har alt av flyttemateriell
 • Flytting (bæring og transport)
 • Møbelmontering
 • Bortkjøring av søppel
 • Kortids eller langtids lager
 • Rengjøring

Kontorvask

24søppelbilen er offentlig miljøgodkjent rengjøringsbyrå, og tilbyr regelmessig kontorvask og rengjøring for bedrifter. Utfører kvalitetssikret kontorrengjøring, for bedrifter og kontorer i alle størrelser i Oslo, Bærum, Asker, Ski og Lillestrøm. Skal du flytte, bestill flyttevask enkelt hos oss. Kontakt for gratis befaring.

Flytting bedrift

Under kontorflytting håndterer man gjenstander av høy verdi. Profesjonell håndtering og korrekt sikring under transport, er viktig for å unngå skader på gjenstander. Vårt flyttepersonell har lang erfaring med bæring, sikring og transport.

Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Velkommen til 24søppelbilen AS flyttebyrå. Vi tilbyr profersjonell kontorflytting av høy kvalitet. Kontakt for kostnadsfri befaring eller pristilbud.

Kontakt

  Demontering av møbler og elektronisk utstyr.

  Pakking av gjenstander i emballasje og papp.

  Riktig sikring av gjenstander under flyttetransporten.

  Trygg flyttetransport av bedriftens eiendeler.

  Rydding, sortering og bortkjøring av søppel til miljøstasjon.

  Grundig rengjøring av høy kvalitet i etterkant.

  Q and A - Kontorflytting

  1. Utfører dere kontorflytting til hele Norge?

  Ja, vi utfører bedriftsflytting fra Oslo/Østlandet til hele Norge. Inkludert til Bergen, Trondheim og Tromsø.

  2. Tilbyr dere bedriftsflytting til utlandet?

  Vi flytter kontor og bedrifter til hele EU, i tillegg til UK. Skal du flytte til andre kontinenter? Vi er fleksible og finner gode løsninger. Kontakt oss, så ser vi hva vi får til.

  3. Flytter dere store kontorlokaler?

  Ja, vi har stor kapasitet ved kontorflytting, og flytter også store bedrift og kontormiljøer.

  4. Bistår dere med rengjøring ved flytting?

  Ja, 24søppelbilen tilbyr flyttevask ved flytting. Vi tilbyr også rutinemessig kontorvask for bedrift, kontakt for pristilbud.

  Adresseendring bedrift

  Skal du flytte kontorlokaler eller din bedrift, er det viktig å registrere adresseendring. Slik at du får brev, pakker og annen post til ny adresse.. Skal bedriften flytte utenfor Skandinavia, er det andre regler enn innenfor Sverige og Danmark. Les gjerne mer om adresseendring og flyttemelding for bedrifter.

  Kontakt oss