Pianoflytting Oslo, Asker og Bærum. Erfarne flyttekarer som har utført over 100 pianoflyttinger de siste årene. Fornøyde kunder er viktig for oss!

Profersjonell pianoflytting

Piano og flygel har en høy emosjonell og økonomisk verdi for eierne. Ofte er det snakk om eldre gjenstander, som ikke lett kan erstattes. Derfor gjennomføres pianoflytting med høy grad av profersjonalitet og grundighet, for å unngå skader og uhell.

Trygg flytting av piano

Oslo Søppeltaxi flyttebyrå er fullforsikret. Ditt piano har full skadeforsikring, under hele flytteprosessen. Kontakt oss for mer informasjon om våre forsikringer.

Enkel fastpris

Vi tilbyr enkel fastpris på pianoflytting, hvor alle kostnader er inkludert. Oslo Søppeltaxi ligger på markedspris, det sikrer deg som kunde en tjeneste av høy kvalitet.

Fleksibel på tidspunkt

Våre flyttekarer utfører flytting tilpasset din tidsplan. Flytter på kveld og i helger, tilpasset dine ønsker. Har god kapasitet, og tar oppdrag innen to dager fra bestilling.

Profesjonell pianoflytting Oslo. Å flytte piano er enkelt, hvis man har riktig utstyr, og bra teknikk. Vi har lang erfaring med flytting av piano og flygel, i alle størrelser og former.

Pianoflytting i Oslo

Oslo Søppeltaxi flytter piano og flygel i hele Oslo og Akershus. Fra Asker og Oslo sentrum, til Lillestrøm og Ski. Har du behov for langdistande flytting, så tilbyr vi også transport mellom alle de store byene på Østlandet. Fra Kristiansand til Hamar og Fredrikstad. Kontakt oss, vi finner en løsning.

Kaste piano?

Skal du kaste piano? Vi tilbyr henting og bortkjøring av piano, flygel og møbler. Vår søppeltaxi frakter til nærmeste avfallsstasjon. Trygt, enkelt og rimelig. Kontakt for bestilling.

Flytting av piano og flygel

Vekt og størrelse varierer. Vi gjennomfører flytting av piano og flygel i alle størrelser, fasonger og modeller. Jo større og tyngre, jo viktigere å få hjelp av fagfolk. Disse gjenstandene har ofte materiell og følelsesmessig verdi, derfor er det ekstra viktig med korrekt bæring og transport.

Trygg flytting
Piano og flygel har ofte stor verdi. Både materielt og emosjonelt. Det er også ofte gamle gjenstander med affeksjonsverdi. Derfor er vi ekstra nøye og sikrer det grundig både når vi bærer det ut/inn og under transport.
Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer piano og flygel forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele flytteprosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, når du overlater dine eiendeler til oss under flyttingen.

Pris

Hva koster det å flytte et piano? Pris på pianoflytting vil variere etter pianoets størrelse (vekt og fasong), hvor mange etasjer det må bæres og hvor langt det skal fraktes. I de fleste tilfeller får du fastpris over telefon eller kontaktskjema. I spesielle tilfeller må vi ut på befaring i forkant. Vi leverer pianoflytting på markedspris, det sikrer deg en tjeneste av høy kvalitet.

Trygg elektronisk betaling

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

 

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Velg en tjeneste
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 8 files.
  1.  Pianoet pakkes skikkelig inn med tepper og plastemballasje, for å unngå skader og riper.
  2. Etter at pianoet er pakket skikkelig inn, legges det et tynt lag med plast over hele. Da er det klart til å bæres!
  3.  Riktig bæreteknikk og utstyr er viktig. Det holder ofte med to mann. Pianoet løftes med bæreseler. Det sikrer piano, og våre sterke flyttekarer.
  4. Viktig å sikre piano under transport, slik at det ikke beveger på seg. Når pianoet er grundig sikret, kjøres det med forsiktighet til avtalt lokasjon.
  5. Når piano er fraktet til avtalt sted, bæres det inn og pakkes ut. Våre dyktige flyttefolk, sørger for at det havner nøyaktig på korrekt plass. Trygg og effektiv pianoflytting i Oslo. 24søppelbilen garanterer trygg flytting av ditt piano. Kontakt for enkel fastpris.

Flytte piano Oslo

Vi utfører piano transport i Oslo og Viken fylke. Det inkluderer Asker, Bærum, Oslo by, Lillestrøm, Ski, Nesoddtangen, Drøbak og Ås. Tilbyr også piano flytting fra Østlandet, til alle byer i Norge på Sør, Vest og til Nord Norge.

Piano transport

kal du flytte piano, ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring og konkurransedyktige priser på alle våre flyttetjenester.