Dødsbo Oslo

Rydding, tømming og henting av dødsbo Oslo, Bærum og Asker. Forenkler prosessen for avvikling av dødsbo, og bistår gjennom hele prosessen. Fornøyde kunder er viktig for oss. Vi er stolte av å være det høyest rangerte flyttebyrå i Oslo. Profesjonelle tjenester av høy kvalitet. Gratis befaring i Oslo, Bærum og Asker.

Kontakt

  PrivatkundeBedriftskunde
  Er det heis? jaNei

  Bistår med:

  • Ryddig og sortering
  • Tømming
  • Bortkjøring til lager eller avfallsstasjon
  • Rengjøring
  • Kjøp og salg

  Vi er fleksible og tilpasser oss din tidsplan, utfører oppdrag både på kveld og i helger. Trygt, diskree og effektivt!

  Ryddig og diskrée

  For pårørende kan det å ta over dødsbo, være en tidkrevende og slitsom prosess. Det er ofte mye annet som skal organiseres i samme perioden. Det er ikke sikkert man har tid eller overskudd til å håndtere avviklingen på en skikkelig måte. Vi er en aktør som håndterer dødsboet på en respektfull, profesjonell og diskrée måte. Samtidig som vi gjør det rimelig og effektivt.

  Trygg avvikling

  24søppelbilen har fokus på å levere trygge tjenester av høy kvalitet. Under avvikling av dødsbo er man inne hos folk, da er det viktig å opptre profesjonelt, respektfullt og ryddig. Man behandler menneskers private eiendeler, som ofte har stor emosjonell eller økonomisk verdi. Derfor har vi et ekstra fokus på forsiktig håndtering under rydding, bæring og transport.

  Full skadeforsikring.

  Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring, rydding og transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele prosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg, ved avvikling av ditt dødsbo.

  Trygg elektronisk betaling.

  Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

  Andre tjenester:  Flyttetjenester  Rengjøring  Montering  Utbedringer  Avvikling av kontor Søppeltaxi

  Dødsbo Bærum og Viken

  Vi utfører rydding, tømming, henting og rengjøring av dødsbo i Oslo og Viken. Det inkluderer Asker, Bærum, Majorstuen, Holmenkollen, Frogner, Røa, Grunerløkka, Sagene, Nordstrand, Ski, Nesodden og Lørenskog. Er det store jobber tar vi oppdrag på hele Østlandet. Fra Kristiansand til Fredrikstad. Kontakt oss, så finner vi en løsning.

  Spørsmål og svar.
  • Hva koster befaring? Svar: befaring er kostnadsfritt og uforpliktende.
  • Hva gjør dere med søppel og avfall? Svar: det kildesorterer vi og kjører til nærmeste avfallstasjon.
  • Hva gjør dere med eiendeler dere ikke selger? Svar: er de i ordentlig stand og kan brukes, gis de bort til Fretex eller veldedige organisasjoner.
  • Kan vi lagre hos dere? Svar: Ja, vi har avtaler med pålitelige lagerbyråer. Alt av eiendeler kan vi frakte trygt for deg.
  • Utfører dere rengjøring i etterkant? Svar: Ja vi utfører grundig utvask av boligen, i etterkant av tømming hvis dere ønsker det.
  • Kjøper dere dødsbo? Svar: Ja vi kan kjøpe hele eller deler av boet. Kontakt oss for gratis befaring, så kommer vi og gir pristilbud.
  IMG-20230301-WA0048
  IMG-20230227-WA0043
  IMG-20230301-WA0047
  2