Kontoravvikling i Oslo

Kontoravvikling i Oslo og Viken. 24søppelbilen er totalleverandør ved avvikling av kontorlokaler for private og offentlige institusjoner. Vi demonterer, rydder, utbedrer, rengjør og frakter bort. Skal du ha ting kastet, kjører vi det direkte til avfallsstajonen. Vi etterstreber hver dag, for at våre kunder skal være fornøyde. 24søppelbilen AS er stolte av å ha over 100 fornøyde anbefalinger, gå inn og les tilbakemeldinger.
IMG-20230301-WA0021

Har ditt firma jevnlig behov for rengjøring? Vi er godkjent renholdsbedrift, og tilbyr kontorvask av høy kvalitet, for bedrifter i Oslo og Viken. Høy kvalitet og profesjonelt. Konkurransedyktige priser. Kontakt oss for kostnadsfri befaring.

Relevant:  Bedriftsflytting  Adresseendring bedrift  Montering

Avvikling av kontor

Ved å la et byrå bistå gjennom hele prosessen, går ting raskere og mer knirkefritt. Vi har god erfaring med avvikling og flytting av kontorer, og våre medarbeidere er alltid serviceinnstilte og hyggelige.

Totalleverandør

24søppelbilen er totalleverandør ved kontoravvikling eller kontorflytting. Vi bistår med:

  • Demontering
  • Rydding
  • Bæring
  • Utbedringer
  • Transport
  • Bortkjøring av avfall og søppel
  • Mellomlagring
  • Rengjøring
Andre tjenester:  Flyttetjenester  Rengjøring  Montering  Utbedringer  Dødsbo  Søppeltaxi

Kontakt

[contact-form-7 id=»8343″]
God planlegging er viktig
Når et kontor skal avvikles eller legges ned, er det mye som skal gjøres. Grundig planlegging gir en kvalitetssikret prosess. Vi kommer gjerne på uforpliktende befaring, hvor vi planlegger sammen med dere. Da får dere også et konkret pristilbud. Velg mellom fast eller timepris.

Trygt og profesjonelt

Ved kontoravvikling er det ofte gjenstander som skal tas vare på, og flyttes til andre steder. Vårt flyttepersonell har lang erfaring, og vi har et grundig fokus på å unngå skader ved bæring eller transport.

Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler og håndterer gjenstandene forsiktig, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine eiendeler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring eller transport. Det vi si at alle dine eiendeler er fullt forsikret under hele prosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt.

Vi garanterer at du blir fornøyd. Kontakt oss for uforpliktende befaring.

Trygt og profesjonelt

Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordringer, er det bare å ta kontakt.