Profesjonell møbelmontering. Montering Oslo og Viken. Dyktig møbelmontør som monterer alle type møbler, fra mange leverandører. Trenger du transport, så frakter vi alt hjem til deg. La oss ta både frakt og montering. Det blir enklere, mer effektivt og rimeligere. Høy kvalitet og  gode priser. Fornøyde kunder er viktig for oss!

Møbelmontering Oslo

Utfører møbelmontering i Oslo og Viken. Det inkluderer Asker, Bærum, Lørenskog, Lillestrøm og Nordre Follo. Er det større oppdrag for bedrifter, tar vi jobber over hele Østlandet. Kontakt for mer informasjon.

Montering av møbler – privat og bedrift

Montering av møbler for bedrifter, private og offentlige institusjoner. Alle type merker og leverandører. Typiske kunder vi har er skoler, restauranter, barnehager, bedriftslokaler, butikker og sykehjem. Ledig for oppdrag nå!

Behov for transport?

Også behov for transport av møblene? 24søppelbilen er fullservice flyttebyrå i Oslo og Viken. Våre dyktige ansatte har lang erfaring, og håndterer dine møbler trygt og forsiktig under bæring og transport. La oss ta både transport og montering, da blir det rimeligere og enklere for deg.

Full skadeforsikring

Selv om man tar alle forehåndsregler, kan uhell skje. Vi har derfor fullsikret skadeforsikring via IF forsikring. Det innebærer at dine møbler er 100 % forsikret hvis det oppstår skader under bæring,  transport eller montering. Det vi si at alle dine møbler er fullt forsikret under hele prosessen. Ønsker du mer informasjon rundt våre forsikringsordninger, er det bare å ta kontakt. For oss er det viktig at du føler deg komfortabel og trygg.

Møbelmontør Oslo og Viken

Bistår med møbelmontering i Oslo og Viken. Inkluderer Asker, Bærum, Majorstuen, Holmenkollen, Frogner, Fornebu, Grunerløkka, Sagene, Lørenskog, Nordstrand, Holmlia, Ski og Nesoddtangen. Tilbyr også frakt i alle disse områdene. Behov for montering av møbler utenfor Oslo og Viken? Er det store oppdrag for bedrifter eller offentlige institusjoner tar vi oppdrag på hele Østlandet. Fra Kristiansand til Oslo og Fredrikstad. Kontakt oss, vi finner en løsning.

Skal du også montere kjøkken? Vi utfører frakt og kjøkkenmontering Oslo og Viken.

Kontakt