Montering Oslo og Viken

Montering Oslo og Viken. Våre montører har lang erfaring, og utfører en rekke serviceoppdrag innen montering. Inkludert montering av møbler, kjøkken og alt av IKEA produkter. Vi kan frakte alt av varer direkte hjem til deg. La et byrå bistå med både transport og montering, det blir enklere og rimeligere for deg.  Fornøyde kunder er det viktigste for oss.

Kontak oss

  Flytte eller avvikle kontor? 24søppelbilen er totalleverandør ved bedriftsflytting. Bistår fra planlegging til sluttføring. Kontakt for gratis befaring.

  Relevant:  Møbelmontering  Kjøkkenmontering  Kontoravvikling

  Monterer i Oslo

  Utfører monteringsoppdrag i Oslo og deler av Viken. Det inkluderer Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. Er det større oppdrag for bedrifter, tar vi jobber på hele Østlandet.

  Monteringstjenester

  Våre montører har lang erfaring og utfører en rekke tjenester innen montering. Det inkluderer:

  • Møbelmontering
  • Montering av elektroniske innstallasjoner som PC og data utstyr
  • Kjøkkenmontering
  • Montere skyvedørsgarderobe
  • Montering av vindu og dører
  • Montering av varmepumpe
  Møbelmontering

  Møbelmontering utført av profersjonelle montører med lang erfaring. Monterer alt av skap, sofa, bord, stoler, kontorpulter, senger, garderober osv.Utfører montering av møbler for private og bedrifter.

  Kjøkkenmontering.

  Kjøkkenmontering av høy kvalitet, på markedspris. Monterer alle type kjøkken. Inkludert IKEA og Epoq. Tar oppdrag i alle størrelsesordner.

  Montering av skyvedørsgarderober

  Har god erfaring med montering av skyvedører, fra en rekke leverandører. Blant annet Elfa, Swedoor og Ikea. I tillegg til å montere dørene, kan vi også innstallere innmat og skap.

  Montering av vindu og dører

  Monterer inn vinduer og dører i alle type bygg. Våre håndverkere har god erfaring, jobben blir som avtalt. Monterer alle type dører og vinduer, også skyvedør til terrasse. Frakt og montering, enkelt, praktisk og trygt!

  Montering av varmepumpe

  Monterer alle type varmepumper, inkludert fra  Mitsubishi og Panasonic. Trygg montering etter forskriftene. Bistår også med frakt, hvis det er behov.

  Montering ved flytting

  Skal du flytte og trenger montering? 24søppelbilen er et fullservice flyttebyrå Oslo og Viken. Tilbyr alt innen flytting og montasje for private, bedrifter og offentlige aktører. Som totalleverandør av flyttetjenester, montering og rengjøring kan vi utføre hele flytteprosessen for deg. Det blir enklere, mer effektivt og rimeligere! Kontakt for pristilbud eller befaring.

  Priser

  Pris varierer etter hvilke type oppdrag det er, størrelsen på jobben og om du trenger transport. Vi er ikke blant de billigste, men heller ikke blant de dyreste. 24søppelbilen ligger på markedspris. Det sikrer deg som kunde en trygg tjeneste, av høy kvalitet.
  Andre tjenester:  Flyttetjenester  Rengjøring  Oppussing  Kontoravvikling  Dødsbo   Bortkjøring av søppel 

   

  Montør Oslo og Viken

  Ser du etter montør Oslo eller Viken, ta kontakt med oss. Vi utfører montering oppdrag i Asker, Bærum, Oslo by, Lørenskog, Lillestrøm, Ski og Nesodden. Er det store jobber, tar vi oppdrag på hele Østlandet. Fra Skien til Fredrikstad. Utfører jobber for bedrifter, offentlige institusjoner og privat personer. Ingen oppdrag for store eller små. Kontakt for pristilbud eller befaring. Vi kan ofte rykke ute samme dag!

  IMG-20230301-WA0012
  IMG-20230301-WA0010
  IMG-20230301-WA0009
  IMG-20230301-WA0045