Kvalitetsikret trappevask i Oslo, Bærum og Asker. For private, bedrifter og offentlige institusjoner. 24søppelbilen er et offentlig godkjent rengjøringsbyrå, og benytter kun miljøgodkjente renholdprodukter. Kontakt oss for gratis befaring eller pristilbud.

Trappevask utføres for blant annet hoteller, skoler, barnehager, borettslag, restauranter, blokker og bedrifter med kontorlokaler. Vi tar også oppdrag for privatpersoner i store og små leiligheter og boliger.

Faste avtaler.

Ønsker du en fast avtale? Faste avtaler gir kontinuitet og trygghet for deg som kunde. Pris pr gang blir også rimeligere! Faste avtaler gis både private og bedrifter, uavhengig av størrelsen på oppdraget. Da rengjør vi på faste tidspunkt etter avtale med deg. Vi er fleksible, lengden på avtalen tilpasses etter ditt behov.

Totalleverandør av rengjøring.

24søppelbilen er totalleverandør av rengjøring for private, bedrifter og offentlige institusjoner. Ingen oppdrag er for store eller små for oss. Vi utfører vask av kontorer, vask før visning, flyttevask, vask av bygninger, vindusvask og møbel/tepperens. La et vaskebyrå bistå gjennom hele prosessen så blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg.

 

Renell_087

Kontakt

    Trappevask Oslo

    Vi utfører trappevask i Oslo, Bærum og Asker. Oslo inkluderer Fornebu, Frogner, Majorstuen, Holmenkollen, Grunerløkka, Lørenskog, Nordstrand, Holmlia, Kolbotn, Langhus og Ski. Har du behov for vask av trapper eller oppganger utenfor disse områdene? Er det større oppdrag, tar vi jobber også i Drammen, Lillestrøm, Moss og Nesoddtangen. Kontakt oss, vi finner en løsning.

    Rengjøringtjenester:  Kontorvask  Byggvask  Visningsvask

    Gå til:  Hjem  Om oss  Kontakt  Aktuelt